DOMEINNAAM EN HOSTING
Een goede en duidelijke domeinnaam is natuurlijk uiterst belangrijk voor je website. je komt op Internet de meest vreemde websitenamen tegen die helemaal niets zeggen en vaak alleen maar aan naamsverheerlijking doen denken. Een klein voorbeeldje... , je naam is jansen en je hebt een slagerij.. helemaal fout is dan bijvoorbeeld jansen.nl... omdat er duizenden jansen zijn in duizenden beroepen. Als iemand dan als zoekterm bij google  jansen intypt komen er duizenden hits en jij staat waarschijnlijk op pagina 350 van de zoekresultaten.
Veel beter zou het dan zijn om bijvoorbeeld slagerijjansen.nl te registeren (die waarschijnlijk al bezet is) maar als goed alternatief kun je kiezen voor slagerij-jansen.nl (dus met midden streepje). Vroeger werd gedacht dat dit middenstreepje een nadeel was maar google ziet dit middenstreepje als spatie en... je hebt op deze wijze een mooie beschrijvende domeinnaam. Een ander argument wat vaak genoemd werd als nadeel voor het middenstreepje was dat het hinderlijk was om in te typen.... Onzin... Nieuwe klanten of bezoekers typen bij google zoeken de woorden slagerij en jansen in en je word dus gevonden. Bestaande klanten kennen je bedrijf al en kennen de juiste domeinnaam al en hoeven niet te zoeken.

Waarom deze uitgebreide uitleg: De meeste goede en beschrijvende domeinnamen zijn al geregistreerd en met boven beschreven alternatief krijg je een goede domeinnaam die even volwaardig is en in de zoekresultaten goed zal scoren. WIJ KUNNEN JE HELPEN BIJ DE JUISTE DOMEINNAAM KEUZE.....

Hieronder staat een formulier wat je geheel vrijblijvend en zonder kosten kunt invullen. Nadat wij het formulier hebben ontvangen nemen we veelal binnen 24 uur contact met je op en geven kosteloos advies of hulp. Pas daarna beslist u hoe u verder wilt. Ook geven we uitleg over hosting ( de server waar uw website op komt te staan)  VUL HIERONDER IN:

Velden met * zijn verplichte velden

Onderwerp:
Selecteer het onderwerpt welke van toepassing is

Voornaam:

Achternaam:

Adres:

Woonplaats:

*Telefoon nummer

*E-mail

*Extra informatie of boodschap

Bijlage 1 foto of tekst
Gaarne niet groter dan 200Kb
Bijlage 2 foto of tekst
Gaarne niet groter dan 200Kb

Een hele mooie website die niet gevonden wordt door zoekmachines als Google ... is als een mooie etalage in een stille achterbuurt.... zinloos. Maak gebruik van SEO.

Probeer zoekmachines niet te belazeren. je wordt gestraft.

firefox-graySommige websites proberen de zoekresultaten van de zoekmachines in hun voordeel te be´nvloeden door gebruik te maken van trucjes. Dit wordt "black hat SEO" genoemd. Een bekende truc is het gebruiken van zinnen met steekwoorden in dezelfde kleur als de achtergrondkleur van de website (cloaking); ze zijn dan wel zichtbaar voor de zoekmachine, maar niet direct voor de bezoeker. Deze trucjes werken vaak in het begin even, totdat ze veel gebruikt gaan worden. Dan verzinnen de makers van zoekmachines methodes om dit soort ongewenste optimalisatie tegen te gaan. Tegenwoordig treden makers van zoekmachines harder op tegen zulke ongewenste trucjes, waarbij websites zelfs uit de index van de zoekmachine verwijderd kunnen worden. Zo werd de Duitse website van BMW 30 dagen volledig uit de zoekindex verwijderd, omdat ze een landingspagina met alleen maar keywords maakten voor zoekmachines, terwijl "echte" bezoekers werden omgeleid d.m.v.  Javascript.

Je hebt nu al zo veel geld uitgegeven aan je website en het resultaat =0 . Zorg dan dat je gevonden wordt door zoekmachines op de zoekwoorden waarop je gevonden wil worden. Wij berekenen voor uw website optimalisatie (SEO) geen duizenden Euro's... wat wij verlangen verdient u binnen de kortste tijd ruimschoots terug.

SEO START BEHOORD TOT DE TOP TIEN SEO      SPECIALISTEN IN NEDERLAND EN BELGI╦. GEGARANDEERD MEER BEZOEKERS.