Wat gaan wij voor u doen.

Als u besloten hebt dat u nu toch geld moet gaan verdienen met uw website en hebt contact met ons de Seo specialisten opgenomen. gaan we samen afspreken welke pagina's u een zoekmachine optimalisatie wil geven. Wij gaan dan uw website bekijken en geven u eerst tips als er tekst aanpassingen moet worden gedaan, u kunt dat zelf doe en wij begeleiden u daarbij. Daarna gaan we de website voor Seo geschikt maken en u hoeft ons alleen te vertellen op welke zoekwoorden u graag gevonden wil worden. En wij plaatsen de gewijzigde pagina's weer op uw server.

Een hele mooie website die niet gevonden wordt door zoekmachines als Google ... is als een mooie etalage in een stille achterbuurt.... zinloos. Maak gebruik van SEO.

Hoe gaat het verder ?

Direct daarna gaan wij uw  website aan een geautomatiseerd systeem koppelen wat er voor zorgt dat bv. Google dagelijks op uw server komt kijken naar de website en zo tevens veranderingen kan vaststellen, dit waarborgt de actualiteit van uw website.

Na ongeveer 2 a 3 weken zult u vaststellen dat er wat gebeurd.... u website en de afzonderlijke pagina's gaan stijgen in de zoekresultaten. Het dagelijks bezoek van de zoekmachines aan uw site staat los van de indexering. Als u site geÔndexeerd wordt krijgt u automatisch een email dat Google de site heeft bezocht voor indexering. Wij hebben dat in de SEO aanpassingen van uw site verwerkt. Zodra wij vaststellen dat bepaalde zoekwoorden niet naar behoren presenteren gaan we 3 maanden lang er voor zorgen tot dat het gewenste resultaat bereikt is. Voor alle duidelijkheid.... wij maken geen gebruik van ongeoorloofde beÔnvloeding van zoekmachines, waarover wij hieronder een stukje geschreven hebben. Zoals u ziet doen we geen vage beloftes en houden ons aan alle afspraken met u en de SEO regels.

U MOET ER NOG EVEN OVER NADENKEN !!!
Natuurlijk waarom niet? U zult pas echt overtuigt zijn als u resultaten ziet !!!
Er zijn twee opties.... - niets doen en uw website als hobby bedrijven.
                                  - of zorgen dat u er geld mee gaat verdien.
Voor deze laatste optie hier de link voor de eerste stap:
vries.de.j@home.nl

90 % van alle websites op internet hebben meer geld gekost als dat ze opbrengen en hebben nauwelijks commerciŽle waarde, omdat er meer aandacht is besteed aan de grafische vormgeving dan aan de commerciŽle kracht.... Daarom is SEO zo belangrijk.

Probeer zoekmachines niet te belazeren. je wordt gestraft.

firefox-graySommige websites proberen de zoekresultaten van de zoekmachines in hun voordeel te beÔnvloeden door gebruik te maken van trucjes. Dit wordt "black hat SEO" genoemd. Een bekende truc is het gebruiken van zinnen met steekwoorden in dezelfde kleur als de achtergrondkleur van de website (cloaking); ze zijn dan wel zichtbaar voor de zoekmachine, maar niet direct voor de bezoeker. Deze trucjes werken vaak in het begin even, totdat ze veel gebruikt gaan worden. Dan verzinnen de makers van zoekmachines methodes om dit soort ongewenste optimalisatie tegen te gaan. Tegenwoordig treden makers van zoekmachines harder op tegen zulke ongewenste trucjes, waarbij websites zelfs uit de index van de zoekmachine verwijderd kunnen worden. Zo werd de Duitse website van BMW 30 dagen volledig uit de zoekindex verwijderd, omdat ze een landingspagina met alleen maar keywords maakten voor zoekmachines, terwijl "echte" bezoekers werden omgeleid d.m.v. Javascript.

Je hebt nu al zo veel geld uitgegeven aan je website en het resultaat =0 . Zorg dan dat je gevonden wordt door zoekmachines op de zoekwoorden waarop je gevonden wil worden. Wij berekenen voor uw website optimalisatie (SEO) geen duizenden Euro's... wat wij verlangen verdient u binnen de kortste tijd ruimschoots terug.

SEO START BEHOORD TOT DE TOP TIEN SEO      SPECIALISTEN IN NEDERLAND EN BELGIň. GEGARANDEERD MEER BEZOEKERS.

Aangepast zoeken